Publisert 2 kommentarer

Angora strikkeoppskrift: 4 fordeler med komplette strikkepakker i angoragarn

En av de store fordelene med å kjøpe strikkepakker i angoragarn, er at du får alt du trenger på et sted. Du får enkelt både nok garn og oppskrift. Eventuelt også knapper, dusk, pinner og lignende. Målet vårt er at du skal få tak i alt du trenger til strikkeprosjektet ditt hos oss. Det både behagelig og sikkert.

Det aller beste er imidlertid at du får riktig garnmengde til prosjektet ditt, og ikke kjøper for mye eller for lite. Vi teststrikker alle våre strikkepakker, og prøver så godt vi kan å tilpasse garnmengden riktig. Ofte vil du få litt ekstra garn i pakken. Det er fordi hver strikker er ulik og strikker ulikt. Vi prøver å ta høyde for dette. Får du for lite garn til prosjektet ditt, selv etter å ha fulgt alle anvisninger, sender vi deg garn til å fullføre prosjektet vederlagsfritt(!).

Hva er angora garn? Det sies angoragarn er fem til ti ganger varmere enn saueull! Dette fordi angora-hårene faktisk er hule. Denne plassen inne i ullfiberen fanger varm luft og opprettholder temperaturen. Dette betyr at en person som har på seg klær laget av angoraull, eller som sitter koselig under et angora-teppe, vil holde seg god og varm.

Ullfiberen har veldig tynn diameter 3-5 ganger tynnere enn sau/merino, og har en halo-lignende effekt av pels rundt hver tråd, noe som skaper en skinnende kvalitet på det ferdige plagget/produktet. Dette gjør angorafiberen til en fineste ulla i verden. Det er også dette som gjør den så myk og deilig. De fine ullfibrene gjør den dessuten mye mer kløvennlig enn grovere ull.

Angoragarnet du kjøper i vår nettbutikk for angoragarn, og som følger med våre angora garn strikkepakker er alltid fra våre egne kaniner. Ulla som er brukt er alltid helt ubehandlet. Angoraull inneholder heller ikke lanolin som må vaskes ut, men er fra naturens side ren og luktfri. Dette gjør først og fremt garnet svært allergivennlig, såfremt det ikke er selve dyrehårene man er allergisk mot. Fargen på garnet er også helt naturlig, og er kaninens egen farge. Kaninene har mange vakre farger og sjatteringer, og blir opphav til mange fine produkter.

Se også våre nydelige strikkepakker til barn, og alle de andre strikkepakkene som kommer med mønster, garn og det du velger å ha med.

Her er de 3 mest populære komplette strikkepakkene i angora garn: (Klikk bildet for mer info)

2 kommentarer på “Angora strikkeoppskrift: 4 fordeler med komplette strikkepakker i angoragarn

  1. […] Forrige innlegg: Angora strikkeoppskrift: 4 fordeler med komplette strikkepakker i angoragarn […]

  2. […] også om 4 fordeler med angora strikkeoppskrifter. Der får du også vite mer om angoraullens fantastiske fordeler og hvorfor den som regel er […]

Legg inn en kommentar