Drops Pro Rundpinner Messing 60cm 5.00mm

kr49.00

Drops Pro rundpinnene består av messing overtrukket med nikkel som er et utrolig glatt og blankt materiale. Dette hjelper maskene til å gli lett og smidig over pinnene. Messing vil varmes i hendene mens du strikker, og det gjør pinnene utrolig behagelige å strikke med. Overgangen mellom pinnene og wiren er utrolig fin, noe som sikrer at maskene ikke ødelegges. Den myke og smidige wire er lett og fleksibel å arbeide med.

5 på lager

Kategori: Stikkord: ,

Beskrivelse

Produkt data

  • Størrelse: 60 cm 5 mm – 23,6 in US 8
  • Materiale: Messing

Produktbeskrivelse

Luer, halsrør, gensere og lignende klær og tilbehør kan strikkes på mange måter, hvor en av de letteste måter er med rundpinner. Pro rundpinnene måler 60 cm og egner seg derfor godt til mye forskjellig strikk. Diameteren på 3 mm sikrer små og tette masker. Disse målene svarer til 23,6 in og US 2½ i amerikanske mål.

Drops Pro rundpinnene består av messing overtrukket med nikkel som er et utrolig glatt og blankt materiale. Dette hjelper maskene til å gli lett og smidig over pinnene. Messing vil varmes i hendene mens du strikker, og det gjør pinnene utrolig behagelige å strikke med. Overgangen mellom pinnene og wiren er utrolig fin, noe som sikrer at maskene ikke ødelægges. Den myke og smidige wire er lett og fleksibel å arbeide med.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Drops Pro Rundpinner Messing 60cm 5.00mm”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *