Publisert Legg igjen en kommentar

En ny hverdag

Vi flyttet hjem til min hjemgård i Trøndelag høsten 2011. Det er 9 år siden nå.

Siden da har vi tatt over gården, som nummer 5 av 6 i arverekkefølgen.

Mine foreldre bor fortsatt i mitt barndomshjem og vi bor bare 200 meter unna. De driver fortsatt et hønehus med 7500 høner og er spreke besteforeldre.

Selv har vi kjøpt et hus vi har pusset opp, bygd hvert vårt hønehus, drevet noen år med livkylling, oppgradert utleiehytter og område, leier ut hytte, fiske og jakt, begynt med angorakaniner og selger nå garn fra disse. Vi har hatt hester, geiter, hund og katt. I tillegg har vi fått fire barn på rappen. Jostein jobbet første året som vikarprest og kirkeverge ellers har han jobbet hjemme på gården.

Jeg har vært en del hjemme med barna. Innimellom har jeg hatt ulike jobber. Jeg er utdannet barnevernpedagog, men har ikke jobbet mye relatert til det. Jeg har jobbet i barnehagen i bygda, i eldreomsorgen, kjørt avis på lørdager, vært norsklærer i voksenopplæring og det siste halvannet året jobbet for et skanningsfirma.

Hooh, når man ramser det opp på noen setninger høres det mye ut! 😅

Nå blir det nok en endring i hverdagen vår. Jostein har fått seg jobb på Val landbruksskole som ligger 20 mil unna. Det betyr pendling på han og alenemor på meg. Dette blir spennende tider, men vi har trua på at det vil gå bra og vi satser på stadig utvikling av kaninholdet og garnproduksjonen!

Legg inn en kommentar