Namsvassmønster – strikkeoppskrifter i angora-ull

«Fantastisk garn å strikke med!» – Gro Kiil

«Såååå nydelig garn» – Teresa B. Viste

«Veldig godt garn dere har» – Mette Kårtvei

Gratis frakt på komplette strikkepakker i Namsvassmønster – alt på ett sted:
100% norsk behagelig ullgarn i 50% angora og 50% merinoull. Det gir deg varme og behagelige produkter som ikke klør slik tradisjonell ull gjør.

Strikkesettene kommer komplette med riktig mengde angoragarn, strikkeoppskrift og ellers det du trenger. Mange av settene kan leveres i forskjellige farger.

Klikk på strikkepakken du synes er mest spennende for å se flere bilder og lese mer om den:

Mer om Namsvassmønster

Namsvassvotten ble strikket av Anne Sørås, født 1878. Hun bodde på Sørås ved Namsvatnet. Hun spant garnet selv, og strikket mange par til barn og barnebarn. De ble spesielt brukt som finvotter og brudevotter fra slutten av 1800 – tallet og tidlig 1900 – tallet.

Anne var grandtante til Bjørg Marits (eier av nettbutikken) far Magnar Namsvatn. Klarry Ingulfsvann, som var hennes barnebarn, har æren for å føre denne votten og mønsteret videre.

Du finner strikkeoppskrifter baby på denne siden.

Vi har strikket denne votten med vårt angoragarn som er blandet med 50% norsk merino.

Vottene blir vakre, behagelige og varme, og egner seg godt også på kaldere dager. Angoragarnet gjør dem svært varme, uten å bli for tykke. Ut fra dette har vi utviklet flere produkter med Namsvassmønsteret som både er vakre å se til, og varme og behagelige å ha på.

Komplette strikkepakker

Her finner du flotte strikkepakker i Namsvassmønsteret, og hver pakke kommer med alt angoragarnet du trenger, komplett strikkeoppskrift på norsk og med alt ferdig beregnet for deg. Dersom du likevel skulle få for lite garn, gir du oss beskjed, og vi sender deg vederlagsfritt nok garn til å fullføre prosjektet.

Her får du alt du trenger, og du kan bare glede deg til postpakken kommer sendt rett hjem til deg.

Garn med gratis frakt

Alle strikkepakkene leveres til deg med gratis frakt, så her får du garn på nett med gratis frakt.