Namsvassvotten – votter i angora

kr370.00

Denne votten ble strikket av Anne Sørås, født 1878. Hun bodde på Sørås ved Namsvatnet. Hun spant garnet selv, og strikket mange par til barn og barnebarn. Vi har strikket denne votten med vårt angoragarn som er blandet med 50% norsk merino. Vottene blir vakre, behagelige og varme, og egner seg godt også på kaldere dager. Angoragarnet gjør dem svært varme, uten å bli for tykke.

Nullstill

Beskrivelse

Denne votten ble strikket av Anne Sørås, født 1878. Hun bodde på Sørås ved Namsvatnet. Hun spant garnet selv, og strikket mange par til barn og barnebarn. De ble spesielt brukt som finvotter og brudevotter fra slutten av 1800 – tallet og tidlig 1900 – tallet. Hun var grandtante til Bjørg Marits far Magnar Namsvatn. Klarry Ingulfsvann, som var hennes barnebarn, har æren for å føre denne votten og mønsteret videre.

Vi har strikket denne votten med vårt angoragarn som er blandet med 50% norsk merino. Vottene blir vakre, behagelige og varme, og egner seg godt også på kaldere dager. Angoragarnet gjør dem svært varme, uten å bli for tykke.

Vottene er tilgjengelig i Naturhvit, viltgul og viltgrå utførelse. Alle fargene er hvert individs naturlige farge, og er 100% ubehandlet.

I denne pakken følger 62-64 gram garn samt tilpasset oppskrift.

Du trenger settpinner og heklenål nr. 2.

Tilleggsinformasjon

Farge

Naturhvit, Viltgrå, Viltgul, Viltbrun

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Namsvassvotten – votter i angora”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *