Strikkepakke Enkle pulsvanter i angora

kr270.00

Disse pulsvantene i angora er enkle å strikke og passer godt i de fleste anledninger. Designet spesielt til deg som høster av naturen og ønsker et lett, men varmt plagg, uten at det går på bekostning av bevegelsen i hånda. Angora holder mye bedre på varmen selv om de blir fuktige. De kan passe like godt om du lett får kalde hender på kontoret eller ellers i hverdagen.

Nullstill

Beskrivelse

Disse pulsvantene i angora er enkle å strikke og passer godt i de fleste anledninger. Designet spesielt til deg som høster av naturen og ønsker et lett, men varmt plagg, uten at det går på bekostning av bevegelsen i hånda. Angora holder mye bedre på varmen selv om de blir fuktige. De kan passe like godt om du lett får kalde hender på kontoret eller ellers i hverdagen. De kommer i vakker viltgrå, viltgul eller Naturhvit farge fra våre kaniner, blandet med 50% norsk merinoull. Alle fargene er naturlige rett fra hvert enkelt individ, helt ubehandlet. Pulsvantene blir vakre, behagelige og varme.

Garnet er blandet med 50% norsk merino/Norsk kvit sau for at det skal bli mer elastisk og brukervennlig. Merinoen har mer spenst i seg enn angora, og gjør vantene mer brukervennlig og holdbar. Angoraulla gjør dem myke og behagelige, og mange ganger varmere enn et vanlig ull. Da garnet er så mykt, vil det normalt ikke klø. Siden det er helt ubehandlet, er det også svært allergivennlig. Alt dette gjør pulsvantene til en god investering.

Pulsvantene er spesielt enkelt å strikke.

I pakken følger 45 gram unikt garn, samt strikkeoppskrift for str. S/M og L.

Du trenger: Settpinner str. 4

Fraktfri vare!

Tilleggsinformasjon

Velg farge

Viltgrå, Naturhvit, Viltgul, Viltbrun

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Strikkepakke Enkle pulsvanter i angora”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *