Stort babyteppe i norsk angoragarn

kr860.00

Strikkepakke med stort babyteppe. Dette babypleddet strikkes vakkert og enkelt med vårt angoragarn og måler 65×85 cm. Den perfekte gaven til både deg selv og barnet. Pleddet er tilgjengelig i viltgul og naturhvit farge, og kommer helt ubehandlet fra våre henholdsvis viltgule/naturhvite kaniner.

Nullstill

Beskrivelse

Strikkepakke med stort babyteppe. Dette babypleddet strikkes vakkert i rillestrikk. med vårt angoragarn og måler ca 65×85 cm. Den perfekte gaven til både deg selv og barnet. Pleddet er tilgjengelig i viltgul og naturhvit farge, og kommer helt ubehandlet fra våre viltgule og hvite kaniner.

Bildene viser pleddet i viltgul, og eksempelfoto av naturhvit farge. Garnet er blandet med 50% norsk merino/Norsk kvit sau for at det skal bli mer elastisk og brukervennlig. Merinoen har mer spenst i seg enn angora, og gjør plagget mer brukervennlig og holdbart. Angoraulla gjør pleddet mykt og behagelig, og mange ganger varmere enn et vanlig ullpledd. Da pleddet er så mykt, vil det normalt ikke klø. Siden det er helt ubehandlet, er det også svært allergivennlig. Alt dette gjør pleddet til en god investering for babyen. Av erfaring vet vi også at et babyteppe er noe som følger barnet gjennom hele livet, gjerne i generasjoner. Det er derfor ekstra gøy å kunne legge ekstra flid i det.

Pleddet er spesielt enkelt å strikke.

I pakken følger 170 gram unikt garn, samt strikkeoppskrift.

Du trenger: Rundpinne 60 eller 80 cm str. 6

Fraktfri vare!

Tilleggsinformasjon

Farge

Viltgul, Naturhvit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Stort babyteppe i norsk angoragarn”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *