Strikkepakke Stort babyteppe i norsk angoragarn

kr850.00

Strikkepakke med stort babyteppe. Dette babypleddet strikkes vakkert og enkelt med vårt angoragarn og måler 65×85 cm. Den perfekte gaven til både deg selv og barnet. Pleddet er tilgjengelig i flere farger, og kommer helt ubehandlet fra våre kaniner.

Beskrivelse

Strikkepakke med stort babyteppe. Dette babypleddet strikkes vakkert i rillestrikk med vårt angoragarn og måler ca 65×85 cm. Den perfekte gaven til både deg selv og barnet. Pleddet er tilgjengelig i flere farger, og kommer helt ubehandlet fra våre kaniner.

Garnet i pakken er 100% norskprodusert angoragarn i naturlig farge. Ubehandlet angoraull fra våre egne kaniner, blandet med  ull fra norske sauer (lam), og norske alpakkaer, spunnet av Listagarn AS. Angoraen gjør garnet varmt og mykt, mens merinoen sørger for god spenst og brukervennlighet. Kombinerer man disse to, får man det beste fra begge verdener. Alpakkaen er gjerne en mellomting mellom disse. Garnet er uvasket, uten tilsetninger, naturlig farge og er et rent naturprodukt. Garnet lukter godt  og er svært behagelig og brukervennlig. Da garnet er så mykt, vil det normalt ikke klø. Siden det er helt ubehandlet, er det også svært allergivennlig. Alt dette gjør denne pakken til en god investering.

50% norsk angora 25% norsk alpakka og 25% norsk kvit sau (lammeull)

Pleddet er spesielt enkelt å strikke.

I pakken følger 170 gram unikt garn, samt strikkeoppskrift.

Du trenger: Rundpinne 60 eller 80 cm str. 6

Fraktfri vare!

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.2 kg
Farge

Viltgul, Naturhvit, Viltbrun, Koksgrå