Strikkepakker dame

Her samler vi strikkepakker som passer til dame. Strikkepakkene kommer med angoraull produsert her på gården, med god dyrevelferd og mye glede!

GRATIS FRAKT!
100% norsk behagelig ullgarn i 50% angora og 50% merinoull. Det gir deg varme og behagelige strikkeplagg som ikke klør slik tradisjonell ull gjør. Strikkesettene kommer komplette med nok angora-garn, norsk strikkeoppskrift og det du trenger. Mange av settene kan leveres i forskjellige farger.

Klikk produktet du synes er mest spennende for å se flere bilder og lese mer om det:

«Helt nydelig garn, Elsker det «

Sigrun Liana

Strikkepakker til dame – i angoraull

Når du ønsker den beste komforten og varmen så anbefaler vi angoraull. Ullen fra angorakaninen er myk, lett og klør ikke slik saueull gjør. All ullen du får fra oss kommer fra vår egen gård der vi garanterer at dyrene har det godt. Kaninene får også mye stell og kos, og når vi klipper av ullen så sitter til og med kaninen stille selv. Vi holder den ikke fast, så det gjør hverken vondt eller er plagende. Dyrevelferd er viktig for oss!

Her finner du mange garn strikkepakker som kommer komplett med mønster samt garn fra angorakaniner som har godt stell i Norge. I tillegg kan du legge til annen tilbehør som strikkepinner vi anbefaler for hver enkelt strikkeoppskrift.

Namsvassmønsteret er et mønster som er utviklet her vi bor, og som vi er stolte av. Det er nydelig å se på, deilig å ha på seg, og bærer en historikk som er lett å like. Ønsker du å se strikkepakker til herre eller strikkepakker til barn så har vi det også.

Det er mange nydelige produkter her, og nettbutikkens tilbud utvides stadig. Det er mange nye produkter som er under utvikling, og vi gleder oss til å vise dem frem til deg. Så kom innom siden igjen, og følg oss på Facebook!

Strikkepakker dame tilbud