Strikkepakkesett Enkle pulsvanter og enkel lue i angora (Veil. pris 540,-)

kr500.00

Disse pulsvantene i angora er enkle å strikke og passer godt i de fleste anledninger. Designet spesielt til deg som høster av naturen og ønsker et lett, men varmt plagg, uten at det går på bekostning av bevegelsen i hånda. Angora holder mye bedre på varmen selv om de blir fuktige. De kan passe like godt om du lett får kalde hender på kontoret eller ellers i hverdagen.

Beskrivelse

I denne pakken følger det garn nok til et par med pulsvanter og en lue. Både pulsvantene og lua i angora er enkle å strikke og passer godt i de fleste anledninger. Pulsvantene er designet spesielt til deg som høster av naturen og ønsker et lett, men varmt plagg, uten at det går på bekostning av bevegelsen i hånda. Angora holder mye bedre på varmen selv om de blir fuktige. De kan passe like godt om du lett får kalde hender på kontoret eller ellers i hverdagen. De kommer i vakre, naturlige farger fra våre kaniner. Alle fargene er naturlige rett fra hvert enkelt individ, helt ubehandlet. Pulsvantene og lua blir vakre, behagelige og varme.

Garnet i pakken er 100% norskprodusert angoragarn i naturlig farge. Ubehandlet angoraull fra våre egne kaniner, blandet med  ull fra norske sauer (lam), og norske alpakkaer, spunnet av Listagarn AS. Angoraen gjør garnet varmt og mykt, mens merinoen sørger for god spenst og brukervennlighet. Kombinerer man disse to, får man det beste fra begge verdener. Alpakkaen er gjerne en mellomting mellom disse. Garnet er uvasket, uten tilsetninger, naturlig farge og er et rent naturprodukt. Garnet lukter godt  og er svært behagelig og brukervennlig. Da garnet er så mykt, vil det normalt ikke klø. Siden det er helt ubehandlet, er det også svært allergivennlig. Alt dette gjør denne pakken til en god investering.

50% norsk angora 25% norsk alpakka og 25% norsk kvit sau (lammeull)

Pulsvantene er spesielt enkelt å strikke.

I pakken følger 90 gram unikt garn, samt strikkeoppskrift for str. S, M og L.

Du trenger: Settpinner/ liten rundpinne 3,5 og 4

Fraktfri vare!

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.06 kg
Velg farge

Viltgrå, Naturhvit, Cafe Latte, Viltbrun, Koksgrå, Lys grå

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Strikkepakkesett Enkle pulsvanter og enkel lue i angora (Veil. pris 540,-)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *