Strikkepakker for nybegynnere

«Fantastisk garn å strikke med!» – Gro Kiil

«Såååå nydelig garn» – Teresa B. Viste

«Veldig godt garn dere har» – Mette Kårtvei

Fri frakt på strikkepakker for nybegynnere:
Her er den enkleste plaggene å strikke, og disse strikkepakkene passer ekstra godt for deg som er nybegynner eller bare ønsker noe enkelt å strikke, men som likevel får et nydelig resultat. Behagelig 100% norsk behagelig ullgarn som ikke klør slik tradisjonell ull gjør. Kommer komplett med nok angoragarn, strikkeoppskrift og ellers det du trenger. Mange av settene kan leveres i forskjellige farger.

Klikk på plagget du synes er mest spennende for å se flere bilder og lese mer om den:

Strikkeoppskrift for nybegynneren

Den beste ullblandingen er den som ikke klør, men fremdeles er varm og lett. Det er disse egenskapene som gjør angoragarn til en vinner. Vil du bare ha angora garn i nøster, så har vi det også. Vi har også mange andre strikkepakker.

Angoraull er ull fra kaninrasen Angora, og er en fantastisk myk og behagelig ull som varmer og ikke klør. Den er veldig myk og behagelig, men da den ikke har noe særlig elastisitet så blandes den med 50% merinoull. Da får man et garn som er lett å strikke, ikke klør som vanlig ull gjør – og man får plagg som holder seg fine lenge.

God dyrevelferd og god ullkvalitet

Dessverre er det ikke alle dyr som har det bra. Når man kjøper produkter i merinoull eller angoraull fra utlandet, og faktisk også størsteparten av garn som selges her i landet, så kan det godt være at den kommer fra steder som har dårlig dyrevelferd. Vi ønsker å være en motpol til dette, og har dyrevelferd i fokus.

All angoraull kommer fra vår egen gård her i Namsvatn, og dyrene har det godt her. De får både oppmerksomhet og kos, har gode boforhold og passe mengde med andre kaniner å forholde seg til. De har et stressfritt liv, og tilgang på god og riktig mengde mat til enhver tid. Ullen klippes og samles på en skånsom måte, og dyrene har det bedre enn norsk etablert standard har som krav.

All merinoull kommer fra andre norske gårder som driver med merinosau og som behandler sauen godt. Derfor er det så viktig å fremheve norskprodusert garn, laget etter norske verdier og standarder.

Så ved å kjøpe strikkesett i angoragarn fra oss, får du 100% norsk ullkvalitet som er produsert med god dyrevelferd.