Strikkepakker i angora-ull

«Fantastisk garn å strikke med!» – Gro Kiil

«Såååå nydelig garn» – Teresa B. Viste

«Veldig godt garn dere har» – Mette Kårtvei

Bestill i nettbutikken og få gratis frakt hjem:
100% norsk behagelig ullgarn i 50% angora og 50% merinoull. Det gir deg varme og behagelige produkter som ikke klør slik tradisjonell ull gjør. Strikkesettene inneholder angoragarn, norsk mønster og det du trenger. Mange av settene kan leveres i forskjellige farger.

Klikk på settet du synes er mest spennende for å se flere bilder og lese mer om den:


Et utvalg av våre komplette strikkepakker

Mer om komplette strikkesett

Den beste ullblandingen som ikke klør:
Produktet leveres i angoraull som er ull fra kaninrasen Angora, og er en fantastisk myk og behagelig ull som varmer og ikke klør. Den er også behagelig å jobbe med med god strikkefasthet. Ullen er veldig myk og behagelig, men da 100% angoragarn ikke har noe særlig elastisitet i seg så kan plagg av 100% angoragarn bli ganske «dødt». Derfor har vi blandet inn 50% norskprodusert merinoull som gir fantastiske egenskaper til produktene.

Disse samlede egenskapene bidrar til å gjøre at angora/merinoull, er det vi mener er det beste valget til disse strikkesettene. Du kan selvfølgelig variere størrelse selv.

Gratis frakt på strikkepakkene

Ved kjøp får du fri frakt på alle strikkepakkene, så prisen du ser inkluderer alt i strikkepakken inkludert oppskrift. I tillegg får du personlig kundeservice og varer av høy kvalitet. Du kan betale med Klarna og VIPPS. Vi gir deg også trygghet ved å vederlagsfritt sende deg nok garn til å fullføre prosjektet, om det skulle bli for lite.